16 Ağustos 2007 Perşembe

Bıçak Sırtı kadrosu kesinleşti

Bıçak Sırtı dizisinin kadrosu kesinlik kazandı. Mehmet Günsür'de yapımcı tarafından ikna edilerek saç ayağı tamamlandı. Bıçak Sırtı dizisinde Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Melisa Sözen, Vildan Atasever ve Erkan Can başrolde oynuyorlar.

15 Ağustos 2007 Çarşamba

nejat fikret mehmet foto

Arkadaşlar, muhteşem üçlünün her yerde pek de göremeyeceğiniz birlikte fotoğrafını yayınlıyoruz. Onlar gerçek hayatlarında da kanka denebilir

nejat fikret mehmet foto


Arkadaşlar size bu üçlünün her yerde pek bulamayacağınız birlikte fotoğrafını da şimdiden gösteriyoruz :) Onlar gerçekten kanka denebilir.

Mehmet Günsür belirsiz

Bıçaksırtı dizisiyle ilgili olarak Mehmet Günsür'ün oynayıp oynamayacağı hala tam netlik kazanmış değil sevgili okurlarımız. Önce oynayacağı açıklanan ancak daha sonra Mehmet Günsür'ün hiç bir zaman kadroda yer almadığı söylenen diziyle ilgili son gelişmeler Mehmet Günsür'ün de kadroda yer alacağı şeklinde.

Eşi mi istemiyor?
Duyduğumuza göre Mehmet Günsür bu dizide bu kadroyla oynamayı çok istedi, ancak İtalyan eşi, Günsür'ü yeniden Türkiye'ye bağlayacak uzun soluklu bir dizide oynamasını istemiyor. Daha mini dizilerde veya sinema filmlerinde oynamasını bekliyor. Günsür, Beyaz Gelincik dizisinden de bu yüzden ayrılmış beraber yola çıktığı ekibi yarıyolda bırakarak İtalya'ya gitmişti. Şimdi ailede yeniden bir krizin çıktığı, yapımcı şirket yöneticilerinin devreye girdiği konuşuluyor. Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği Bıçak Sırtı'nın kadın başrol oyuncusu Vildan Atasever. Dizi son Osmanlıların sürgün acılarını anlatacak.

13 Ağustos 2007 Pazartesi

Nejat İşler biyografi

Genç tiyatrocu Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde doğdu. Feshane işçilerinden birinin torunu olan Nejat İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat'ın işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa’dan t-shirt alıp Teşvikiye’de bu t-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise t-shirt yerine kitap, dergi ve plak sattı.
İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler iki yıllık olan bölümden askerlik için iyi olmadığnı düşünerek vazgeçdi.
On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim’de dolaştığı (27 Mart Dünta Tiyatrolar Günü) birgün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan "Danton’un Ölümü" adlı eseri seyretti. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir’de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul’a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.
1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.
41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.
1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası’nda rol aldı. Mustafa Hakkında Herşey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

Fikret Kuşkan biyografisi

Fikret Kuşkan, 22 Nisan 1965 yılında İstanbul'da doğdu. 4 yaşında babası felç oldu. 4 ablası vardı. 13 yaşında babasını kaybetti ve bir tesisatçıda iş bularak çalışmaya başladı. 1 yıl sonra eniştesi, onu yanında Tokat'a götürdü. 3 yıl yaşadığı Tokat'ta köy hayatına çabuk ayak uydurdu. İstanbul'a döndüğünde yeni hayatına alışmakta zorlandı. Hasköy Lisesi'ne kaydoldu ve bir yandan marangozluk yapmaya başladı. Lise'de içine oyunculuk ateşi düştü.
Liseyi bitirince arkadaşlarıyla bir fotoğraf ajansı kurdu. Mimar Sinan'ın konservatuvar sınavında başarısız olunca yılmadı İstanbul Üniversitesi'nin konservatuvarını kazandı. 1988 yılında ilk filmi Sis'te oynadı. Renkli geçen hayatını oyunculuğuna yansıtmayı başarabilen enden aktörlerden biriydi. Her rolünde "o" oldu. Gençler, Gizli Yüz, İki Başlı Dev, Issızlığın Ortası, Dönersen Islık Çal, gibi 38 filmde oynadı.
Çağan Irmak'ın yönettiği Mustafa Hakkında Herşey ve Babam ve Oğlum filmleri onun zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Kuşkan, Şaşı Felek Çıkmazı, Esir Şehrin İnsanları, Artık Çok Geç, Issızlığın Ortası ve Hacı adlı tv dizilerinde de oynadı. 23. Antalya Film Festivali'nde ve 19. Ankara Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülleri aldı. 29 Ağustos 205'te oyuncu Bahar Kerimoğlu ile evlendi.

12 Ağustos 2007 Pazar

Bıçaksırtı dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı

Nejat İşler ve Fikret Kuşkan gibi son yıllarda başarılarıyla gözönünde olan iki starın başrolünü paylaştığı Bıçaksırtı adlı dizi filmin çekimleri başladı. Aliye, Bir İstanbul Masalı, Zerda, Binbir Gece gibi efsane dizilerin yapımcı şirketinin son bombası Bıçaksırtı. Bıçaksırtı ile ilgili her şey en yeni resimler fragmanlar, haberler, oyunculardan buraya özel mesajlar sadece bicaksirti.blogspot.com da.